073 260 0002 info@kekbv.nl

kom jij ons
team versterken?

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar goede mensen met passie voor hun vak.

Het bedrijf
KEK is een interieurbouwbedrijf dat vooral op projectbasis werkt met grote namen in met name de retail en kantorenmarkt.

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat de laatste jaren flink aan het groeien is, door het grote aantal projecten en het steeds groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar goede krachten om ons hechte team te komen versterken.

Open sollicitatie

Wij staan open voor talent! Kun je iets betekenen voor onze organisatie en heb je affiniteit met interieurbouw en/of timmerwerk. Laat het ons weten. Je kunt jouw open sollicitatiebrief richten aan, Svea Eggerding. 073-2600002 Svea@kekbv.nl Aanwezig op maandag, dinsdag...

Schilder

Ben jij de schilder die we zoeken? Functie eisen: - Uitvoeren van binnen en buiten schilderwerk en het kunnen spuiten op locatie is een must. – Kun je behangen en afsmeren dan is dat een pré. – Je bent representatief. – Enkele jaren relevante werkervaring.  –...

Laten we kennis maken.
Neem contact met ons op

Wil je meer weten of een afspraak maken om je interieur aan te pakken? Wij maken graag kennis met jullie uitdaging op het gebied van interieur- of timmerprojecten.

info@kekbv.nl
Tel.: 073-2600002

Graaf van Solmsweg 111
5222 BS 's-Hertogenbosch
---------------------
Personeelslogin

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This